Trusted Financial Services  @MAAK

Wij zijn een full-service administatie en advies kantoor en richten ons op ZZP-ers en het MKB. We staan een nieuwe manier van werken voor, in die zin zijn we een innovatieve dienstverlener die zich zoveel mogelijk richt (naast het ontzorgen op administratief gebied) op de advisering van de ondernemer. We werken zoveel mogelijk digitaal met cloudbased applicaties, zo kunnen we de kosten laag houden.

Ons bedrijf kan een geweldige aanvulling zijn op de Makers. We hebben flink wat ervaring in het begeleiden van ZZP-ers en MKB-ers. We kunnen assisteren bij het aanvragen van subsidies (onderzoek en ontwikkeling), loonkostensubsidie, innovatie stimulering (MIT) en, ook wat verder denkend, export subsidies. Wij zijn bekend met de RVO regelingen en kunnen ook daarin de Makers begeleiden. Het voorbereiden van dergelijke dossiers vereist de nodige kennis en contacten. Die hebben wij. Een van de partners is als adviseur actief in AfricanWise (AW begeleidt ondernemers richting het Afrikaanse continent). Ook stellen we ondernemingsplannen op en vragen bedrijfsfinancieringen aan, uiteraard samen met de ondernemer.

Wij denken aan te sluiten bij het type ondernemer dat op het terrein actief is. Zij kunnen profiteren van de door ons opgedane kennis in aanverwante bedrijven. Bedrijven die werkzaam zijn in de kunst en cultuur sector (film/fotografie) maar ook meer ideële ondernemingen zoals een grote “broedplaats” voor ambachten en kunstenaars en een stichting die projecten initieert voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wij denken actief mee bij de start van nieuwe projecten, onder meer over het (mede) opstellen van een ondernemingsplan, onderzoek naar subsidies en het zoeken naar de juiste ondernemingsvorm.