3D Educatie & 3D Creation Lab
@MAAK

3D Educatie geeft cursussen en workshops op het gebied van 3D printing en 3D design. Deze zijn voor iedereen toegankelijk: particulieren, professionals, scholen en bedrijven. De cursussen en workshops worden gegeven in onze ruimte bij MAAK of bij u op locatie.

We bieden momenteel een introductiecursus, een meerdaagse cursus 3D printen, cursus 3D design voor beginners en voor gevorderden. In onze 3D print workshops ontwerpt en print u zelf een  voorwerp, denk aan een lamp, een beeld of een sieraad.

Lesprogramma’s scholen
3D Educatie biedt scholen 3D print en technieklesprogramma’s aan, met of zonder 3D printer. Ook kunnen we 3D print workshops geven rondom diverse thema’s zoals kunst, cultuur, wetenschap en techniek.

3D Kids Lab
3D Kids Lab biedt, op locatie, leerzame en vooral leuke programma’s voor buitenschoolse opvang en scholen. Kinderen kunnen met 3D pen en tablet hun eigen ontwerp 3D printen. Zo kunnen kinderen op een speelse manier kennis maken met 3D printen en techniek.

3D Creation Lab
3D Creation Lab voert uiteenlopende projecten uit, voor met name bedrijven. Gebruikmakend van digitale fabricagetechnieken als 3D Printing, CNC en andere technieken. Er zijn al diverse prototypes, onderdelen voor bedrijven, maquettes voor architecten gemaakt.

3D Creation Lab MAAK Haarlem

3D_Educatie_logo

MAAK Haarlem, Centrum voor innovatieve MAAK Technieken Haarlem