DeBesparingskit.nl @MAAK

DeBesparingsKit duurzaam out-of-the-box

In september 2020 zijn, Niels en Steven, met de DeBesparingskit.nl gestart. Met hun BesparingsKit boxen leveren zij een totaalconcept van energiebesparende producten, tools en een leerzame handleiding. De ontvanger kan direct aan de slag en energie besparen. Met de handleiding wekken ze op een leuke manier interesse met besparingskansen en tips. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige producten én creëren extra bewustwording. Op deze manier leveren ze een maximale bijdrage aan energiebesparing bij de ontvanger op de lange termijn. Naast de verkoop van hun boxen zijn zij in mei 2021 gestart met de verkoop van losse producten.

Het belang van samenwerken

De afgelopen periode zijn zij bij het ontwikkelen van de boxen en de keuze voor de producten samenwerkingen aangegaan met Nederlandse of regionale leveranciers. Zij streven ernaar om zoveel mogelijk Nederlandse producten aan te bieden. De komende periode willen zij onderzoeken of zij zelf tot creatieve ideeën kunnen komen op gebied van besparing en/of bewustwording over energie besparen.

Verder staat maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voor hun zeer hoog in het vaandel. Met deze reden zijn zij al op korte termijn een samenwerking aangegaan met Paswerk. Zij besteden werkzaamheden uit aan sociale onderneming Paswerk, waardoor zij werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

DeBesparingskit-MAAK-Haarlem

DeBesparingskit-MAAK-Haarlem