DeBesparingskit.nl @MAAK

DeBesparingskit.nl duurzaam out-of-the-box
De afgelopen jaren is Nederland in een rap tempo aan het verduurzamen. Duurzaamheid is een breed begrip, maar als je specifiek kijkt naar een bestaande woning dan spreken wij bijvoorbeeld over het toepassen van isolatie, isolerend glas of een nieuwe installatie. Voor vele woningbezitters een forse investering, want vaak blijft het niet bij een maatregel. Met onze besparingskit hopen wij met een minimale investering, maximaal rendement te behalen. Wij hopen hiermee Nederland de komende jaren op een leuke en laagdrempelige manier te verduurzamen en de woningeigenaren meer inzicht te geven in de mogelijkheden en kansen om meer energie te besparen en bewuster met het verbruik om te gaan.

Op een leuke en leerzame manier de bestaande woningvoorraad verduurzamen
In september 2020 zijn wij, Niels en Steven, met de DeBesparingskit.nl gestart. Wij hebben specifiek gekozen voor een besparingskit, omdat wij een totaalconcept willen aanbieden bestaand uit de energiebesparende producten, de applicatie tools en een uitgebreide handleiding, waarmee de consument direct aan de slag kan en ook direct energie kan besparen. Doormiddel van de handleiding willen wij op een leuke manier de interesse wekken door te spreken over besparingskansen en tips en weetjes mee te geven.

Het belang van samenwerken
Bij het ontwikkelen van de boxen en de keuze voor de producten zijn wij samenwerkingen aangegaan met Nederlandse en/of regionale leveranciers en willen wij zoveel mogelijk gebruik maken van Nederlandse producten. De komende periode willen wij onderzoeken of wij ook zelf tot creatieve oplossingen kunnen komen die kunnen bijdragen aan het besparen van gas, stroom of het verbruik van water. Hiervoor willen wij het gesprek aangaan met de MAAK bedrijven. Verder staat maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons zeer hoog in het vaandel. Met deze reden zijn wij al op korte termijn een samenwerking aangegaan met Business Post en Paswerk Cruquius.

De-BesparingsKit-maak-haarlem

De-BesparingsKit-maak-haarlem